Nederlandse psycholoog Malaga – Gerlinda Smit

Nederlandse Psycholoog Málaga

nederlandse psycholoog Malaga

Ik ben Gerlinda Smit, Nederlandse psycholoog, NLP Masterpractitioner. In 1994 ben ik afgestudeerd als Arbeids- en Organisatiepsycholoog in Groningen. Daarna heb ik ruim 8 jaar gewerkt in het bedrijfsleven als selectie- en loopbaanpsycholoog en trainer/coach. In 2001 heb ik kennis gemaakt met NLP en heb ik de Practitioners opleiding afgerond bij het IEP in Nijmegen. Enkele jaren later heb ik daar ook mijn NLP Masterpractitioners gedaan. Ik ben me steeds meer gaan richten op individuele begeleiding en veranderingswerk. De laatste jaren in Nederland heb ik gewerkt met mensen met veelal psychische (depressiviteit, burn-out) of psychiatrische problematiek die ondanks hun probleem de ambitie hadden om normaal mee te draaien in de maatschappij in een normale baan. Met de juiste ondersteuning bleek dit dan ook vaak goed mogelijk.

Begin 2010 ben ik met ons gezin naar Spanje verhuisd. Ik ben vrij snel daarna aan de slag gegaan als coach en counselor. Ik werk nu als zelfstandige en sinds 2012 ben ik ook officieel erkend als psycholoog in Spanje en aangesloten bij de beroepsvereniging voor psychologen, COPAO lidmaatschapnummer: AO 07199.

Als zelfstandige werk ik samen met onder andere dr. Bernadette Veeger in El Morche en ook met dr. Paula Anthony in Nerja. Onder andere op deze locaties houd ik consulten.
Ik houd van mijn werk. Elke keer sta ik weer verwonderd te kijken hoeveel sterker en stralender iemand is als hij zich van vaak onbewuste negatieve gedachtes en overtuigingen heeft weten te bevrijden.